Pensionări la ISU Argeş - 6 pompieri au fost trecuţi în rezervă

Vineri, 04 Iunie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pensionari la ISU Arges   6 pompieri au fost trecuti in rezerva | imaginea 1 Începutul acestei veri aduce o nouă etapă a vieții pentru șase pompieri argeșeni, care din luna iunie vor fi trecuți în rezervă. Aceștia sunt domnii Plutonieri adjutanți-șefi: Moise Gabriel, Tudor Florian, Popescu Ion, Bărbulescu Remus, Radu Nicolae, Rizea Florian.

În zi de sărbătoare a cadrelor militare trecute în rezervă, comanda ISU Argeș și cadrele inspectoratului, alături de care cei șase salvatori au lucrat ani de zile, i-au felicitat și le-au urat multă sănătate, iar când vor trece pe lângă unitățile în care și-au desfășurat activitatea, să nu omită să le facă o vizită.

Să duci la capăt o carieră în care, în fiecare zi de serviciu, nu știi ce te așteaptă și orice misiune ar fi trebuie s-o îndeplinești cu succes, este solicitant din toate punctele de vedere. Cu toată cinstea, onoare și respectul, LA MULȚI ANI, rezerviștilor militari!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.