Diploma de Excelenţă şi titlul “Cel mai Bun Pompier” - Maistru militar Gheorghe Smultea

Luni, 26 Iulie 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Diploma de Excelenta si titlul  Cel mai Bun Pompier    Maistru militar Gheorghe Smultea | imaginea 1 Diploma de Excelenţă şi titlul “Cel mai Bun Pompier” i-au fost conferite maistrului militar Gheorghe Smultea din cadrul Detaşamentului de Pompieri Hunedoara.

Distincţia i-a fost înmânată de edilul municipiului Hunedoara, în cadrul unei ceremonii anuale în care sunt onoraţi oameni din diferite domenii de activitate, care contribuie la protejarea, dezvoltarea şi susţinerea cetăţenilor din Hunedoara.

În ultimul an, Maistrul militar Gheorghe Smultea s-a remarcat în misiuni dificile de salvare a oamenilor din incendii, precum şi din calea torenţilor formaţi în urma fenomenelor meteo periculoase. Reprezentanţii ISU Hunedoara mulţumesc comunităţii hunedorene pentru apreciere şi recunoaşterea eforturilor depuse în sprijinul semenilor!

Diploma de Excelenta si titlul  Cel mai Bun Pompier    Maistru militar Gheorghe Smultea | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.