Emoții în cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni - Trei pompieri s-au pensionat

Luni, 19 Iulie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Emotii in cadrul Detasamentului de Pompieri Urziceni   Trei pompieri s au pensionat | imaginea 1 Momentul retragerii din activitate al pompierilor este emoționant, atât pentru cei care își încheie cariera, cât și pentru cei care le-au fost alături, la intervenții și misiuni.

Trei salvatori, Plt. adj.-șef Surdu Gheorghe, Plt. adj.-șef Ene Mihail și Plt. adj. Dumitru Marian, din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, au trecut un alt prag, acela al retragerii din activitate.

Pentru ei, rămân în urmă ani mulți, cu riscuri și sacrificii asumate, dar și multe bucurii sufletești. Reprezentanţii ISU Ialomiţa le mulțumesc pentru sprijinul necondiționat și le doresc să fie sănătoși în noua etapă din viața lor.

Să se bucure în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieții alături de cei dragi, să aibă parte de o pensie lungă și pe măsura întregii cariere militare, în sprijinul comunității!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.