Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Grigore Marcel!

Miercuri, 07 Iulie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Grigore Marcel | imaginea 1 Joi dimineaţa, 1 iulie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița, într-un cadru festiv, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a domnului Colonel Grigore Marcel, după o carieră militară de peste 30 de ani, dintre care peste 14 ani în structura pompierilor.

”Orice sfârșit este ocazia unui nou început, astfel încât vă dorim să vă bucurați de o pensie binemeritată. Apreciem dedicarea și seriozitatea arătate în întreaga activitate desfășurată. Pentru aceasta, vă mulțumim!”, a transmis Inspectorul-șef, Locotenent-colonel ing. Florea Cristian-Claudiu, care i-a oferit și diploma de apreciere pentru întreaga carieră militară.

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Grigore Marcel | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.