Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Șoavă Vasile!

Vineri, 16 Iulie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Soava Vasile | imaginea 1 Vineri, 9 iulie a.c., a însemnat pentru domnul Colonel Șoavă Vasile, prim adjunct al inspectorului-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” Tulcea, închiderea unui capitol din viaţă, prin încetarea activității desfășurate în cadrul instituției, cu drept de pensie.

Cu acest prilej a primit, în semn de consideraţie, placheta și diploma de merit pentru perseverența şi dăruirea pe care le-a manifestat în îndeplinirea misiunilor care i-au fost încredinţate de-a lungul carierei militare.

Reprezentanţii ISU Tulcea îi urează ca următoarea etapă din viaţă să îi aducă multă sănătate pentru a se bucura de prezenţa celor dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.