Pensie lungă şi sănătate! Respect, Pintoiu Manuel!

Luni, 19 Iulie 2021Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Pensie lunga si sanatate  Respect  Pintoiu Manuel | imaginea 1 Un val de emoții nebănuite i-a cuprins pe pompierii prahoveni, odată cu trecerea în rezervă a colegului lor, pompier Pintoiu Manuel, din cadrul Detaşamentului 1 Ploieşti.

Au rămas în urmă foarte mulţi ani, plini cu situații delicate, neprevăzute, dar şi multe momente care i-au marcat şi definit ca oameni. Amintirile alături de colegi îi vor rămâne în memorie pentru totdeauna, iar sufletul va vibra la amintirea emoţiilor trăite.

Reprezentanţii ISU Prahova îi mulțumesc colegului lor pentru tot devotamentul și camaraderia de care a dat dovadă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, dar nu în ultimul rând îi doresc multă sănătate și să se bucure de pensie!

Pensie lunga si sanatate  Respect  Pintoiu Manuel | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.