Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-şef Cândea Ovidiu şi Plt. adj.-şef Mateiu Laurenţiu!

Marți, 13 Iulie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Candea Ovidiu si Plt  adj  sef Mateiu Laurentiu | imaginea 1 Vineri dimineaţa, 9 iulie a.c., două cadre militare din cadrul ISU Mureș, Plutonierul adjutant-șef CÂNDEA Ovidiu-Ioan și Plutonierul adjutant-șef MATEIU Laurențiu, au ieșit din ultima tură de serviciu.

Ovidiu și Laurențiu şi-au luat la revedere de la uniforma militară, de la familia pompierilor mureșeni și au trecut în rezervă. Cei doi pompieri și-au desfășurat activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Târnăveni.

Reprezentanţii ISU Mureş le mulțumesc colegilor lor pentru tot devotamentul și camaraderia de care au dat dovadă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, dar, nu în ultimul rând, le doresc multă sănătate și să se bucure de familie!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.