Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Răducu Constantin Cristian!

Duminică, 04 Iulie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Raducu Constantin Cristian | imaginea 1 Miercuri, 30 iunie a.c., la Detaşamentul de Pompieri Oltenița, Plutonier adjutant-șef Răducu Constantin Cristian a ieșit la pensie în aplauzele colegilor de serviciu.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonier adjutant-șef Răducu Constantin Cristian - conducător autospeciale în cadrul Detaşamentului de Pompieri Oltenița a ieșit la pensie.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Oltenița, pompierii s-au despărțit de unul dintre colegii lor de Arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țăriii, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Colonelul Păduraru Adrian Iulian - Inspector-şef al I.S.U. „Barbu Știrbei” al județului Călărași - l-a felicitat pe Plutonierul adjutant-șef Răducu Constantin Cristian, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității și i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc colegului lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.