Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Știrbu Mitrea Iulian!

Miercuri, 07 Iulie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Stirbu Mitrea Iulian | imaginea 1 Momente emoționante la Subunitatea de pompieri din Baia de Aramă. În aplauzele colegilor, Plutonierul adjutant Știrbu Mitrea Iulian s-a retras la pensie.

Despărțirea de colectiv a fost grea, având în vedere faptul că pompierul a fost încadrat în funcția de șef gardă, odată cu înființarea subunității, în urmă cu 25 de ani.

Spiritul de echipă, unitatea și devotamentul au fost atribute esențiale care l-au motivat de-a lungul carierei în slujba semenilor. Iulian le-a mărturisit colegilor că și-a iubit meseria și i-a îndemnat să rămână uniți.

Pe tinerii pompieri i-a sfătuit să pună suflet în ceea ce fac, pentru a reuși să facă față acestei nobile meserii. A condus intervențiile la care a participat sub deviza “Plecăm toți, ne întoarcem toți.”

Cu sentimentul datoriei îndeplinite, Plutonierul adjutant Știrbu Mitrea Iulian și-a luat rămas bun de la colegi, pe care i-a considerat o a doua familie, dar și de la subunitatea care i-a fost o a doua casă.

La trecerea în rezervă, reprezentanţii ISU Mehedinţi îi doresc colegului lor pensie îndelungată și toate cele bune! Totodată, îl asigură că porțile unității vor fi întotdeauna deschise pentru el.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.