Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Barbu Gheorghe!

Luni, 19 Iulie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Barbu Gheorghe | imaginea 1 Momente emoționante, joi, 15 iulie a.c., pentru pompierii Stației Scornicești, dar mai ales pentru cel care până în acea zi le-a fost coleg, Plutonier adjutant-șef BARBU Gheorghe.

Vizibil emoționat, „Nea Gică”, așa cum îl știau colegii, le-a mulțumit pentru perioada petrecută împreună și le-a mărturisit că o parte din inima lui o să rămână acolo tot timpul.

Chiar dacă plângea cu un ochi, pentru că își încheia cariera militară, cu drept de pensie, cu celălalt râdea pentru că de curând a devenit bunic și o să aibă mai mult timp la dispoziție pentru familie.

Şi reprezentanţii ISU Olt îi mulțumesc pentru profesionalismul și seriozitatea de care a dat dovadă pe parcursul carierei militare și îi doresc să se bucure de liniște și de cei dragi cât mai mulți ani!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.