Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Divanu Viorel!

Luni, 19 Iulie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Divanu Viorel | imaginea 1 Cu emoție, în dimineața zilei de joi, 15 iulie a.c., Plt. adj.-șef Divanu Viorel a predat cheile autospecialei SMURD și comanda echipajului de paramedici din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin.

Colegii pot spune despre el că este un exemplu pentru ei toți. A demonstrat tărie de caracter în situații limită, a dat dovadă de devotament și altruism, inspirând de fiecare dată calm și siguranță. Este omul pe care s-au putut baza indiferent de situație, gata oricând să sară în ajutor. A participat la peste 2000 de intervenții, punându-și toată priceperea în slujba semenilor.

Sub deviza “Curaj și Devotament”, a încercat să le aline oamenilor suferința și a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-i ajuta să câștige lupta pentru viață. A fost o onoare să îl aibă alături, fiind un camarad de la care fiecare a avut ceva de învățat.

Îi admiră stăpânirea de sine, profesionalismul și modestia de care a dat dovadă de-a lungul carierei militare, dar și bunătatea care îl face o persoană deosebită, un adevărat om de caracter. Reprezentanţii ISU Mehedinţi îi doresc pensie îndelungată, liniște sufletească și toate cele bune!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.