Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Iliescu Gheorghe!

Miercuri, 07 Iulie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Iliescu Gheorghe | imaginea 1 Într-un cadru festiv, joi, 1 iulie a.c., la Stația de Pompieri Vânju Mare, a avut loc ceremonialul militar de trecere în rezervă a Plutonierului adjutant-șef Iliescu Gheorghe.

Cu o vechime de peste 27 de ani de muncă, dintre care 23 de ani în structuri militare, nea Gică, cum îi spun colegii, a simțit că este momentul să își încheie cariera militară. Ocupând funcția de conducător autospeciale, acesta și–a pus priceperea în slujba echipajului și a semenilor, asigurând calitatea și siguranța intervențiilor.

Având tot timpul o atitudine deschisă, pompierul consideră că putem învăța la orice vârstă, chiar și de la cei mai tineri. Atent la tot ceea ce înseamnă schimbare, nea Gică a reușit să țină pasul atât în ceea ce privește modernizarea tehnicii de intervenție, cât și cu tehnologia.

Mulțumindu-i pentru activitatea desfășurată în slujba semenilor, prim-adjunctul inspectorului-șef, Colonel Gogîltan Marius, i-a înmânat pompierului placheta de onoare a inspectoratului. Reprezentanţii ISU Mehedinţi îi doresc colegului lor pensie lungă și bucurii alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.