Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Vasilache Vicuţă!

Marți, 13 Iulie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Vasilache Vicuta | imaginea 1 În dimineaţa însorită a zilei de miercuri, 7 iulie a.c., pe platoul de instrucţie al Detaşamentului de Pompieri Călăraşi s-au auzit ropote de aplauze. Acestea au venit din partea colectivului prezent în semn de apreciere şi rămas bun pentru colegul lor, Plutonier adjutant-șef Vasilache Vicuţă, care a trecut în rezervă.

Încă din 1990 a îmbrăcat, ca militar în termen, uniforma militară cu însemne de pompier, iar de atunci nu s-a mai despărţit de ele. În tot acest timp a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub nobilul semn al acestei Arme.

Într-o atmosferă plină de emoție, Vasilache Vicuţă a reuşit să-şi ascundă cu greu emoţiile care-l încercau, iar colegii lui l-au îmbrăţişat şi încurajat pe acelaşi platou pe care, în adolescenţă, bătea paşi sacadaţi de defilare.

Miercuri, 7 iulie a.c., Plutonier adjutant-șef Vasilache Vicuţă s-a retras din activitatea pompieristică căreia i-a dedicat mai mult de jumătate din viaţă, pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie și cei dragi.

Domnul Inspector-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași, Colonel Păduraru Adrian-Iulian, l-a felicitat pe Plutonier adjutant-șef Vasilache Vicuţă, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc colegului lor, Vasilache Vicuţă, să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.