Pensionări la ISU Braşov

Luni, 19 Iulie 2021Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Pensionari la ISU Brasov | imaginea 1 Începând cu data de 15 iulie a.c., Plt. adj.-şef Dragomirescu Claudiu, Plt. adj. Piștea Aurel, Plt. adj. Mirea Alin, Plt. adj.-şef Ghișoiu Silviu, Plt. maj. Dochioiu Titi, Plt. adj.-şef Garcea Ioan şi Plt. maj. Iorgescu Sorin au trecut în rezervă cu drept de pensie. Pe timpul activității, aceștia s-au remarcat prin profesionalism și implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredințate.

Într-o atmosferă plină de emoție, după ce ani la rând au servit Patria cu credință, curaj și devotament purtând cu măndrie uniforma militară, aceștia și-au luat rămas bun, cu lacrimi în ochi, de la colegii alături de care au trăit amintiri de neuitat.

La finalul carierei de salvatori, reprezentanţii ISU Braşov le mulțumesc pentru efortul depus în întreaga activitate profesională în slujba semenilor și le doresc multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și să se bucure de pensie cât mai mult timp!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.