Recompensat cu Emblema de Onoare - Respect, Dănilă Mihai!

Vineri, 23 Iulie 2021Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Recompensat cu Emblema de Onoare   Respect  Danila Mihai | imaginea 1 Dănilă Mihai, pompier încadrat la Stația Midia, este unul dintre cei cinci salvatori care au fost recompensați cu prilejul Zilei aniversare a Ministerului Afacerilor Interne! Pompierul constănţean s-a remarcat prin faptele și curajul de care a dat dovadă în timpul intervenției de la rafinăria Petromidia.

În al patrulea an consecutiv în care se serbează Ziua Ministerului Afacerilor Interne, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a acordat Emblema de Onoare a MAI angajaților din Poliția Română, Jandarmeria Română, Poliția de Frontieră, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General de Aviație al MAI, care s-au evidențiat prin acte de eroism, fapte deosebite sau acțiuni civice de amploare în sprijinul comunităților.

Recompensat cu Emblema de Onoare   Respect  Danila Mihai | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.