Recompensat cu Emblema de Onoare - Respect, Plutonier adjutant Dumitru Mitică!

Vineri, 23 Iulie 2021Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

Recompensat cu Emblema de Onoare   Respect  Plutonier adjutant Dumitru Mitica | imaginea 1 De ziua Ministerului Afacerilor Interne, dl. Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a oferit distincția Emblema Ministerului Afacerilor de Interne unor angajați cu merite deosebite.

Alături de colegii de la Poliția Română, Jandarmeria Română, Poliția de Frontieră și Inspectoratul General de Aviație al MAI, au fost premiați și pompieri din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență București-Ilfov, Brașov, Constanța și Tulcea, care au dat dovadă de eroism și empatie, salvând vieți chiar și în timpul liber, dar și de profesionalism, executând cu succes misiuni aproape imposibile.

Pe această cale, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov îl felicită pe colegul lor de la Detașamentul Special de Salvatori, plutonier adjutant Dumitru Mitică, care a fost premiat pentru salvarea unei persoane aflate în pericol iminent de înec în râul Dâmbovița.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.