Recompensat cu Emblema de Onoare - Respect, Plutonier adjutant-șef Gălățeanu Ionuț!

Vineri, 23 Iulie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Recompensat cu Emblema de Onoare   Respect  Plutonier adjutant sef Galateanu Ionut | imaginea 1 Plutonierul adjutant șef Gălățeanu Ionuț, din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan, este unul dintre cei cinci salvatori care au fost recompensați cu prilejul Zilei aniversare a Ministerului Afacerilor Interne!

Pompierul tulcean este cel care, aflat în timpul liber, a intervenit pentru salvarea un bărbat cunoscut cu afecțiuni cardiace (3 stenturi). De 3 ori inima bărbatului s-a oprit, dar Ionuț nu a renunțat! I-a făcut masaj cardiac până a venit elicopterul și de fiecare dată l-a ținut în viață.

În al patrulea an consecutiv în care se serbează Ziua Ministerului Afacerilor Interne, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a acordat Emblema de Onoare a MAI angajaților din Poliția Română, Jandarmeria Română, Poliția de Frontieră, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General de Aviație al MAI, care s-au evidențiat prin acte de eroism, fapte deosebite sau acțiuni civice de amploare în sprijinul comunităților.

Recompensat cu Emblema de Onoare   Respect  Plutonier adjutant sef Galateanu Ionut | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.