S-au împlinit 47 de ani de la înfiinţarea Detaşamentului 2 de Pompieri Braşov

Vineri, 23 Iulie 2021Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

S au implinit 47 de ani de la infiintarea Detasamentului 2 de Pompieri Brasov | imaginea 1 Luni, 19 iulie a.c., s-au împlinit 47 de ani de la înfiinţarea Detaşamentului 2 de Pompieri Braţov, unitate care a fost înființată în urma unui incendiu devastator la o magazie a Întreprinderii de Autocamioane Braşov.

„Detaşamentul a luat fiinţă într-o perioadă de continuă modernizare pentru Grupul de Pompieri Braşov, şi anume anii 1970 – 1980. În 3 iulie 1974 a avut loc un incendiu devastator la magazia de materiale a halei de montaj general de la Întreprinderea de Autocamioane Braşov, s-a luat hotărârea să se înfiinţeze Compania a III a de Pompieri a municipiului Braşov, care funcţionează din data de 19 iulie 1974”.

De la începutul anului până în prezent, Detaşamentul 2 de Pompieri Braşov a intervenit la 2667 situaţii de urgenţă, în medie aproximativ 13 intervenţii pe zi. Misiunea pompierilor este cea mai nobilă și nimic nu poate fi mai mai plăcut decât satisfacția salvării unei vieți. Din data de 01 iulie a.c., comandantul subunității este domnul Locotenent Florea Florin.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.