Avansări în grad, la ISU Sibiu

Sâmbătă, 07 August 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Avansari in grad  la ISU Sibiu | imaginea 1 Luni, 2 august a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a avut loc festivitatea de înaintare în gradul următor, la termen, a unui număr de 86 de cadre militare, dintre care 7 ofițeri și 79 de subofițeri, care au primit, astfel, recunoaşterea abnegaţiei faţă de profesia nobilă pe care şi-au ales-o.

În cadrul ceremoniei au fost prezentate ordinele de avansare în grad ale militarilor care îndeplinesc condiţiile legale și le-au fost înmânate noile grade militare, motiv de bucurie, mândrie și satisfacție profesională.

Cei 79 de subofițeri pompieri militari avansați la termen au primit noile grade după cum urmează: 11 - gradul de plutonier adjutant-şef, 50 - gradul de plutonier adjutant, 2 - gradul de plutonier major şi 16 - gradul de plutonier. Dintre cei șapte ofițeri, unul a primit gradul de maior, doi, gradul de căpitan și alți patru, gradul de locotenent.

Inspectorul-șef al I.S.U. SIBIU, domnul Locotent-colonel Trefaș Lucian, le-a mulțumit colegilor pentru munca depusă în sprijinul cetățenilor și i-a felicitat pentru profesionalismul dovedit în îndeplinirea misiunilor încredințate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.