Avansări în grad şi treceri în rezervă, la ISU Maramureş

Sâmbătă, 07 August 2021Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Avansari in grad si treceri in rezerva  la ISU Maramures | imaginea 1 Zi festivă, luni, 2 august a.c., la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș. La sediul inspectoratului s-a desfășurat ceremonialul militar organizat cu ocazia avansării în gradul următor, la termen, a șase ofițeri, doi maiștri militari și 98 de subofițeri ai unității.

Un alt moment emoționant a fost cel în care șase pompieri militari și-au încheiat carierele de salvatori, în aplauzele colegilor și ale celor apropiați - Col. (r) Mercea Cristian, Col. (r) Vlașin Adrian, Plt. adj.-șef (r) Obis Cristina, Plt. adj.-șef (r) Andreica Crinu, Plt. adj.-șef (r) Pintean Daniel și Plt. adj. (r) Hotea Andrei.

Reprezentanţii ISU Maramureş le urează colegilor proaspăt avansați succes în carieră, iar celor care au trecut în rezervă le doresc sănătate, succes în toate proiectele viitoare și pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.