Avansări în grad şi treceri în rezervă, la ISU Satu Mare

Sâmbătă, 07 August 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Avansari in grad si treceri in rezerva  la ISU Satu Mare | imaginea 1 Cu emoție și bucurie, au înaintat în grad 76 de cadre militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Someș” al județului Satu Mare. Festivitatea organizată cu prilejul avansării în grad, la termen, a celor 9 ofițeri, unui maistru militar și 66 de subofițeri, a avut loc, în cursul zilei de luni, 2 august a.c., într-un cadru restrâns, începând cu ora 10:00, la sediul unităţii.

Dintre cei 9 ofițeri avansați, unul a primit gradul de colonel, unul gradul de locotenent-colonel, 2 - gradul de maior, iar ceilalți 5 - gradul de locotenent. Un maistru militar a primit gradul de maistru militar clasa a III-a, iar cei 66 de subofițeri pompieri militari avansați la termen au primit noile grade, după cum urmează: 5 – gradul de plutonier adjutant-şef, 55 - gradul de plutonier adjutant, 3 – gradul de plutonier major şi 3 – gradul de plutonier.

Noile grade militare le-au fost înmânate celor avansați de către Inspectorul-șef, Colonel Dima Nicolae, care i-a felicitat pe pompieri pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. De asemenea, acesta le-a urat multă sănătate pentru a spori în muncă și pentru a demonstra curajul şi devotamentul de care au dat dovadă până acum și în viitor.

Al doilea moment al ceremoniei a fost marcat de trecerea în rezervă a unor cadre militare, respectiv prin încetarea raportului de serviciu a unui personal contractual civil. Au fost trecuți în rezervă, cu drept de pensie, 2 ofițeri, 19 subofițeri și un personal contractual civil.

Cadrelor pensionate, în semn de apreciere, li s-au oferit plachete și ,,simbolurile pensionării” reprezentate prin baston și pălărie. Reprezentanţii ISU Satu Mare le doresc acestora multă sănătate și să se bucure de o pensie lungă, liniștită și frumoasă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.