Cei doi pompieri de la ISU Călăraşi s-au întors din misiunea din Grecia

Vineri, 20 August 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Cei doi pompieri de la ISU Calarasi s au intors din misiunea din Grecia | imaginea 1 Cei doi subofițeri pompieri de la I.S.U “Barbu Știrbei” al județului Călărași s-au întors acasă, cu satisfacția unei misiuni finalizate cu succes în Grecia.

Cei doi pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” al județului Călărași, care au făcut parte din delegația română trimisă în sprijin pentru a ajuta republica Elenă în eforturile de lichidare a focarelor și de diminuare a efectelor situațiilor de urgență produse în această perioadă, sunt:

Plutonier adjutant Zamfir Costel - conducător autospeciale și Plutonier adjutant Neagu Mădălin - comandant de echipaj și conducător autospeciale, ambii de la Garda de Intervenție Nr. 1 a Detaşamentului de Pompieri Călărași.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” al județului Călărași a sprijinit această activitate și cu un camion de intervenție care a transportat un container Multirisc pentru misiunea din Grecia. Reprezentanţii ISU Călăraşi se bucură pentru colegii lor că și-au dus sarcinile încredințate la bun sfârșit și îi așteaptă să revină acasă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.