La Mulţi Ani, ISU Bucureşti-Ilfov!

Vineri, 20 August 2021Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

La Multi Ani  ISU Bucuresti Ilfov | imaginea 1 Îi vedem zilnic pe străzile din București, cum aleargă cu mașinile lor roșii pentru a-i ajuta pe cei aflați în dificultate! Este o luptă contracronometru în care fiecare secundă contează, iar ei cunosc asta foarte bine!

Miercuri, 18 august a.c., a fost ziua lor, a pompierilor din cadrul ISU București-Ilfov, când au celebrat 177 de ani de la înființarea primei formațiuni de pompieri în București.

Reprezentanţii IGSU le adresează mulțumiri pentru modul în care îşi îndeplinesc misiunile și le urează sănătate! În această zi aniversară, aprecierea se îndreaptă și către voluntarii care s-au alăturat familiei salvatorilor și care sprijină activitățile pompierilor!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.