La Mulţi Ani, SVSU Anina!

Luni, 16 August 2021Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

La Multi Ani  SVSU Anina | imaginea 1 ”Despre pompierii voluntari din Anina s-ar putea scrie o întreagă istorie. Chiar și sediul pompierilor voluntari este declarat monument istoric…

Fie că e vorba de incendii la case, incendii de vegetație, acțiuni pentru protecția mediului ori asigurarea unor măsuri pentru gestionarea pandemiei cu care ne luptăm, SVSU Anina reprezintă un serviciu pe care ne putem baza. Mereu printre și pentru oameni, membri serviciului voluntar acționează în sprijinul comunității.

Felicităm conducerea SVSU, care a reușit să mobilizeze personalul, astfel încât să ducă tradiția mai departe. Este nevoie de atitudine civică, este nevoie de pompieri civili. Vă dorim sănătate multă, putere de muncă și să continuați să duceți în timp cu mândrie steagul serviciului de pompieri voluntari!”

Acestea sunt câteva din cuvintele pe care domnul Locotenent-colonel Cozariuc George, împuternicit Inspector-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”SEMENIC” al județului Caraș-Severin, le-a adresat membrilor SVSU Anina pe timpul festivităților organizate cu ocazia împlinirii a 140 de ani de activitate a formației de pompieri voluntari, după care a înmânat șefului serviciului o Diplomă de Excelență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.