Pensie lungă şi sănătate! Respect, Colonel Tulai Ioan Dorel!

Joi, 12 August 2021Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Tulai Ioan Dorel | imaginea 1 Joi, 5 august a.c., în ultima zi în calitate cadru activ al unității, s-au auzit ropote de aplauze pe platoul unității pentru Colonelul Tulai Ioan Dorel.

Într-o atmosferă plină de emoție, în onorul colegilor care au fost pentru el a doua familie, Inspectorul-șef i-a citit ordinul de trecere în rezervă. El este ofițerul care a comandat cei mai mulți ani Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca, respectiv cea mai mare și complexă subunitate de intervenție a ISU Cluj.

Acesta a mărturisit că va păstra cu drag multe amintiri de aici, printre care și momentul repartizării în unitate, când nici nu se gândea că anii și tinerețea vor trece repede și va ajunge la ”clipa” trecerii în rezervă.

A adresat mulțumiri colegilor pentru tot ceea ce au reușit să realizeze împreună până în acest moment, le-a urat sănătate și putere de muncă și pe mai departe, iar apoi i-a îndemnat să nu uite că ”Nu contează ceea ce faci, cât felul în care îți duci sarcina la bun sfârșit!”

Reprezentanţii ISU Cluj îi mulțumesc și ei pentru tot ceea ce a făcut pentru această unitate și mai ales pentru siguranța comunității pe care o deservesc! Îi urează să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și bucurii cât mai multe și de acum înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.