Pensie lungă şi sănătate! Respect, Locotenent-colonel Marin Gheorghe!

Vineri, 20 August 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Locotenent colonel Marin Gheorghe | imaginea 1 Comandantul Detaşamentului de Pompieri Olteniţa - Locotenent-colonel MARIN Gheorghe a ieșit la pensie în aplauzele tuturor colegilor. După aproape 28 de ani în slujba comunităţii, Lt.-col. MARIN Gheorghe s-a retras pentru a se bucura de pensie şi de liniştea căminului alături de cei dragi.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei de “foc” a pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Locotenent-colonel MARIN Gheorghe a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi şi de către reprezentanţii comenzii Inspectoratului.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Olteniţa, pompierii olteniţeni s-au despărțit luni, 16 august a.c., de Comandantul lor - Locotenent-colonel MARIN Gheorghe , care, după o lungă activitate depusă în slujba țării, în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Prin felul său de a fi şi de a se implica în activitatea profesională, Locotenent-colonel MARIN Gheorghe a demonstrat că a fost unul dintre acei pompieri militari care şi-au iubit meseria cu tot sufletul şi deopotriva uniforma militară, fiind total implicat atât în pregătirea subordonaţilor săi, cât şi în ducerea la bun sfârşit a tuturor misiunilor ce i-au fost încredinţate.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași l-a felicitat pe Locotenent-colonel MARIN Gheorghe, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

În ropote de aplauze, Locotenent colonel MARIN Gheorghe a primit din partea inspectorului şef o plachetă şi o Diplomă de Excelenţă, în semn de apreciere pentru felul în care şi-a desfăşurat cariera militară în cadrul unităţii de pompieri.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor, Locotenent-colonel MARIN Gheorghe, să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.