Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj. Raica Alexandru și Plt adj.-șef Dreptate Valer!

Sâmbătă, 07 August 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  Raica Alexandru si Plt adj  sef Dreptate Valer | imaginea 1 Începând cu data de 02 august a.c., Plutonierul adjutant RAICA Alexandru și Plutonierul adjutant-șef DREPTATE Valer şi-au luat la revedere de la familia pompierilor mureșeni și au trecut în rezervă.

Plutonierul adjutant RAICA Alexandru a fost șeful Gărzii de Intervenție de pe tura I, la Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș, iar Plutonierul adjutant-șef DREPTATE Valer a fost comandant de echipaj și conducător autospeciale pe tura II la Secția de Pompieri Sărmașu din cadrul ISU Mureş.

Reprezentanţii ISU Mureş le mulțumesc colegilor lor pentru tot devotamentul și camaraderia de care au dat dovadă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, dar, nu în ultimul rând, le doresc multă sănătate și să se bucure de pensie!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.