Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt adj.-şef Oprişan Dumitru şi Plt. adj.-şef Neacşu Anastase Cristinel!

Sâmbătă, 14 August 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt adj  sef Oprisan Dumitru si Plt  adj  sef Neacsu Anastase Cristinel | imaginea 1 Marţi, 10 august a.c., la Detaşamentul de Pompieri Călăraşi, Plutonier adjutant-şef Oprişan Dumitru şi Plutonier adjutant-şef Neacşu Anastase Cristinel au ieșit la pensie în aplauzele colegilor de tură.

După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonier adjutant-şef Oprişan Dumitru şi Plutonier adjutant-şef Neacşu Anastase-Cristinel au ieșit la pensie, fiind felicitaţi de toţi colegii lor şi de către reprezentanţii comenzii unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Călăraşi, pompierii s-au despărțit de doi dintre camarazii lor de arme, Plutonier adjutant-şef Oprişan Dumitru şi Plutonier adjutant-şef Neacşu Anastase Cristinel – ambii conducători autospeciale în cadrul Gărzii de Intervenţie nr. 1 Călăraşi - Detaşamentul de Pompieri Călăraşi, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi lor.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-şef al I.S.U.“Barbu Știrbei” al județului Călărași - i-a felicitat pe cei doi pompieri militari, cărora le-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, le-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

La ceas de pensionare cei doi colegi au primit diplome de apreciere şi plachete onorifice din partea reprezentanţilor comenzii unităţii, dar şi mici daruri din partea colegilor de tură. Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași le doresc celor mai tineri pensionari să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă cu bucurii alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.