Pompierii argeşeni s-au întors acasă din Grecia

Vineri, 20 August 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pompierii argeseni s au intors acasa din Grecia | imaginea 1 Salvatorii români s-au întors acasă din Grecia. Printre aceștia au fost și 11 pompieri argeșeni, cu o autospecială de intervenție, care au ajuns cu bine înapoi, după eforturi susținute în lupta cu flăcările.

Și drumul a fost lung, sunt obosiți, dar mulțumiți că au putut contribui la salvarea bunurilor din calea flåcårilo,r și se bucură mult că s-au întors cu bine. Au plecat din Grecia în aplauzele cetățenilor și la fel au fost primiți și în România, în aplauzele colegilor.

Pentru sprijinul oferit benevol și profesionalismul cu care au acționat, au primit distincții și au fost avansați la excepțional în gradul militar următor în cadrul unui ceremonial la care au luat parte primul ministru, Florin Cîțu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Dr. Raed Arafat.

Pompierii romăni au adus cinste țării, iar următorii sunt cei argeșeni:

  • Locotenent-colonel Constantin Daniel;
  • Plutonierii adjutanți-șef Arsenie Anghel, Atofanei Ion, Cocean Ion, Dobre Ilie, Gheorghe Cătălin, Lupuleac Eduard;
  • Plutonierii adjutanți Alexandru Valentin, Miloiu Andrei, Vuica Silviu și Plutonierul Neagoe Ovidiu.

Reprezentanţii ISU Dâmboviţa le mulțumesc și se bucură că s-au întors teferi înapoi şi la cei dragi, aceasta fiind dorința cea mai mare a tuturor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.