Tatăl pompier se pensionează, iar băiatul de 20 de ani preia ştafeta

Luni, 16 August 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Tatal pompier se pensioneaza  iar baiatul de 20 de ani preia stafeta | imaginea 1 Tatăl pompier se pensionează la 53 de ani, iar băiatul de 20 de ani preia ştafeta, continuând tradiţia.

Joi, 12 august a.c., la Garda de Intevenţie Chiselet, Pompierul Minea Daniel a ieșit la pensie în aplauzele colegilor şi a predat ştafeta băiatului său, Minea Andi Daniel, care este student în anul al II-lea la Facultatea de Pompieri.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonierul adjutant-şef Minea Daniel a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi de la Garda de Intervenţie Nr. 3 Chiselet şi de către reprezentanții comenzii unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, în incinta subunităţii de interevenţie din localitatea Chiselet, pompierii s-au despărțit de unul dintre colegii lor de Arme, Plutonier adjutant-şef Minea Daniel – subofiţer operativ principal, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași l-a felicitat pe pompierul militar Minea Daniel, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă. Pe Minea Andi Daniel, băiatul colegului lor, îl așteaptă curând printre ei, la acest moment el fiind anul II la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.