Un nou Inspector-şef la conducerea ISU Alba

Sâmbătă, 07 August 2021Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Un nou Inspector sef la conducerea ISU Alba | imaginea 1 Începând cu data de 01 august a.c., domnul Locotenent-colonel OVIDIU NICOLAE COSTEA a fost numit, prin ordin al Inspectorului General, în funcția de Inspector-şef al ISU Alba, ca urmare a promovării concursului organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în luna iunie a.c.

Pe parcursul celor peste 20 ani de carieră militară în Arma Pompierilor, ofițerul a îndeplinit atribuțiile mai multor funcții de execuție și comandă în ISU Alba, ISU Hunedoara, dar și în cadrul IGSU. În perioada 15.11.2020 - 31.07.2021, ofițerul a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de Inspector-şef al ISU Alba.

Ofițerul are 40 ani, este căsătorit și are un copil. Cu această ocazie, colegii îi transmit mult succes în toate activitățile și misiunile specifice și să dea dovadă de aceeași implicare, profesionalism și devotament!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.