Zi festivă la ISU Alba - avansări în grad şi trecere în rezervă

Sâmbătă, 07 August 2021Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Zi festiva la ISU Alba   avansari in grad si trecere in rezerva | imaginea 1 La sediul inspectoratului a avut loc, luni, 2 august a.c., un ceremonial militar cu ocazia avansării în grad, la termen, și cu ocazia trecerii în rezervă a unui pompier. Au fost avansați în gradul următor 3 ofițeri și 71 subofițeri.

La sediul inspectoratului au fost gradate 20 de cadre, de către domnul prefect, Nicolae Albu, domnul președinte al Consiliului Județean, Ion Dumitrel și domnul primar al municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, care i-au felicitat și le-au mulțumim pentru activitatea desfășurată.

Celorlalți colegi avansați le-au fost acordate gradele de catre comandanții subunităţilor în care își desfășoară activitatea. Anual, la data de 1 august, cadrele militare care au îndeplinit stagiul în grad sunt avansate, ca însemn al recunoașterii muncii depuse și al experienței acumulate.

Ceremonialul a cuprins și un moment emoționant pentru Plt. adj.-şef Sântoma Alin, pentru care a fost ultima zi în calitate de cadru militar activ, fiind trecut în rezervă.

Reprezentanţii ISU Alba le doresc succes în carieră celor avansați, le mulțumesc pentru activitatea desfășurată până acum în cadrul colectivului ISU Alba, iar colegului trecut în rezervă îi doresc multă sănătate și înțelepciune în această nouă etapă a vieții.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.