1 an de la operaţionalizarea Punctului de lucru Coresi Braşov

Vineri, 10 Septembrie 2021Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

1 an de la operationalizarea Punctului de lucru Coresi Brasov | imaginea 1 În 05 septembrie 2020 a fost operaţionalizat Punctul de lucru Coresi Braşov.

În primul său an de existență, Punctul de Lucru CORESI al Detașamentului 2 de Pompieri BRAȘOV a totalizat un număr de 1.282 acțiuni, atingând o medie de 3,5 acțiuni zilnice. Pe timpul acțiunilor echipajului SMURD au fost asistate un număr de 2.073 persoane (1.987 adulți și 86 copii).

Echipajele Punctului de lucru CORESI au totalizat de asemenea și un număr de 126 acțiuni cu specific de pompieri și protecție civilă. Pe timpul acțiunilor de intervenție cu specific de pompieri și protecție civilă au fost salvate un număr de 24 persoane (23 adulți și 1 copil).

Odată cu dezvoltarea imobiliară din zona fostei fabrici Tractorul, dar și din zonele limitrofe ei și din cauza accesului deosebit de greu al echipajelor în această zonă, pentru creșterea nivelului de siguranță al cetățenilor, dar și pentru reducerea timpilor de răspuns, era necesara înfiinţarea acestui Punct de lucru.

In situaţii de urgenţă fiecare secundă contează, iar prin înfiinţarea acestui Punct de lucru, timpii de răspuns s-au redus considerabil, ceea ce nu poate decât să fie îmbucurător. La mulţi ani și succes în îndeplinirea misiunilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.