Ceremonial militar la ISU Alba

Miercuri, 08 Septembrie 2021Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Ceremonial militar la ISU Alba | imaginea 1 Miercuri, 1 septembrie a.c., în cadrul unui ceremonial militar desfășurat la sediul ISU Alba, cei trei colegi, Mr. Botezan Radu, Plt. adj.-șef Oancea Marius și Plt. adj. Ciuta Cătălin, care au făcut parte din modulul de stingere a incendiilor în Grecia și au acordat sprijin cetățenilor eleni, au fost felicitați de către comanda inspectoratului pentru profesionalismul, devotamentul și compasiunea față de semenii eleni, de care au dat dovadă pe tot parcursul desfășurării misiunii încredințate.

Totodată, Căpitan Lugojan Adrian Ioan va face parte din marea familie a pompierilor militari albaiulieni, activitatea sa desfășurându-se în cadrul Compartimentului Comunicații și Tehnologia Informațiilor, ca urmare a promovării examenului pentru postul de ofițer. Reprezentanţii ISU Alba îi doresc sincere felicitări și mult succes în continuare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.