Ceremonial militar la ISU Tulcea, cu ocazia Zilei Pompierilor din România

Marți, 21 Septembrie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Ceremonial militar la ISU Tulcea  cu ocazia Zilei Pompierilor din Romania | imaginea 1 Miercuri, 15 septembrie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea a avut loc un scurt ceremonial militar cu ocazia zilei de 13 Septembrie 2021 - Ziua Pompierilor din România.

Festivitatea a început cu acordarea diplomei de merit Plutonierului adjutant-șef Tudorică Fănică și trecerea în rezervă a Plutonierului adjutant-șef Despina Ștefan, care au fost felicitați de conducerea instituției pentru modul exemplar de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, fiindu-le înmânate plachete de onoare ale inspectoratului.

Totodată, pentru eforturile depuse și rezultatele deosebite obținute în domeniile lor specifice de activitate, au fost avansați un ofițer și cinci subofițeri în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim pentru avansare la termen, astfel:

În gradul de locotenent-colonel:

  • maior Ungureanu Bogdan;

În gradul de plutonier adjutant șef:

  • plutonier adjutant Bogdan Adrian;
  • plutonier adjutant Marin Gheorghe-Iulian;

În gradul de plutonier adjutant:

  • Chiselev Doru-Mihai;
  • Iamandii Nicolae;
  • Lovin Liviu.

La finalul activității, Colonel Petrov Daniel, Inspectorul-șef al ISU Tulcea, a prezentat în fața formației Drapelul de Luptă acordat de domnul Klaus Werner Iohannis, Președintele României, Luni, 13 septembrie a.c., la Palatul Cotroceni.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.