Distincţii pentru rezerviştii maramureşeni

Marți, 21 Septembrie 2021Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Distinctii pentru rezervistii maramureseni | imaginea 1 În conformitate cu legile, ordinele și regulamentele militare în vigoare, șase pompieri rezerviști maramureșeni au primit distincții onorifice, cu ocazia Zilei de 13 Septembrie - Ziua Pompierilor din România.

La propunerea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din M.A.I., filiala “Pintea Viteazu” Maramureș, pentru activitatea meritorie în cadrul asociației, General-maior Iamandi Dan-Paul, Inspector General al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a aprobat conferirea Emblemei de merit “Rezervist de onoare”, clasa a II-a, Col. (r) Ardelean Traian-Mihai și Col. (r) Iacoș Laurențiu-Florentin.

Prin ordinul Col. Sîrb Ioan-Ioniță, Inspector-șef (D) al I.S.U. Maramureș, Plt. adj.-șef (r) Onișa Ioan, Plt. adj.-șef (r) Pasere Ioan, Plt. adj.-șef (r) Sighiartău Nicolae-Vasile și Plt. adj.-șef (r) Șiman Radu-Marius li s-a conferit Emblema de Merit “Rezervist de onoare”, clasa a III-a.

Alți 28 de ofițeri în rezervă și retragere au primit diplome de onoare, cu ocazia Zilei Pompierilor din România, în semn de respect și recunoștință, pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș.

Reprezentanţii ISU Maramureş adresează felicitări tuturor, sănătate și succes în toate activitățile pe care le desfășoară și după încheierea carierelor militare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.