Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Gabriel Ilovan!

Duminică, 26 Septembrie 2021Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Gabriel Ilovan | imaginea 1 Emoțiile ultimului serviciu…Prin grija Plutonierului adjutant-şef Gabriel Ilovan au trecut generații întregi de militari în termen, precum și salvatori profesioniști, după profesionalizarea sistemului situațiilor de urgență.

Pentru fiecare în parte a fost mentor și, cu siguranță, va fi și în perioada următoare, după ce va pune cascheta în cui. Pentru că este unul dintre acei pompieri din vechea gardă, în care va fierbe sângele de fiecare dată când va auzi sunetul alarmei sau al sirenelor mașinilor de intervenție.

Asta știe să facă, asta a făcut, cu inima curată, în ultimii 29 de ani: să fie acolo unde semenii au cea mai mare nevoie, în situații limită. Și pentru asta, colegii îl iubesc şi îi urează să fie mândru de ce a realizat în subunitatea năsăudeană, unde a luptat încă de la începuturile ei! Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud îi urează curaj și devotament! Și multă sănătate alături de cei dragi !

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.