Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Ghilerdea Ion!

Vineri, 10 Septembrie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Ghilerdea Ion | imaginea 1 Moment emoționant la Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin.

În aplauzele colegilor, Plt. adj.-șef Ghilerdea Ion și-a încheiat activitatea în slujba semenilor, pășind într-o nouă etapă a vieții – pensionarea. A fost o onoare pentru ei să îl aibă alături, fiind un camarad care a dat dovadă de profesionalism și modestie de-a lungul carierei militare, fiind ghidat de altruism și generozitate.

În semn de apreciere pentru activitatea desfășurată în sprijinul semenilor, pompierul a primit din partea conducerii placheta de onoare a inspectoratului. Reprezentanţii ISU Mehedinţi îi doresc pensie îndelungată, cu liniște sufletească și toate cele bune!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.