Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Mărginean Ioan și Plt. adj.-șef Gherman Nicolae-Dorin!

Sâmbătă, 09 Octombrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Marginean Ioan si Plt  adj  sef Gherman Nicolae Dorin | imaginea 1 Un nou început! Miercuri, 6 octombrie a.c., plutonierii adjutanți șefi MĂRGINEAN Ioan și GHERMAN Nicolae-Dorin și-au luat la revedere de la colegi, de la haina militară și au trecut în rezervă.

𝗣𝗹𝘂𝘁𝗼𝗻𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗮𝗱𝗷𝘂𝘁𝗮𝗻𝘁 𝘀̦𝗲𝗳 𝗠𝗔̆𝗥𝗚𝗜𝗡𝗘𝗔𝗡 𝗜𝗼𝗮𝗻 𝘀̦𝗶 𝗽𝗹𝘂𝘁𝗼𝗻𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗮𝗱𝗷𝘂𝘁𝗮𝗻𝘁 𝘀̦𝗲𝗳 𝗚𝗛𝗘𝗥𝗠𝗔𝗡 𝗡𝗶𝗰𝗼𝗹𝗮𝗲-𝗗𝗼𝗿𝗶𝗻 și-au desfășurat activitatea ca subofițeri operativi principali în cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș.

Reprezentanţii ISU Mureş le mulțumesc colegilor lor, pentru tot devotamentul și camaraderia de care au dat dovadă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, dar nu în ultimul rând, le doresc multă sănătate și să se bucure de pensie.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.