Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-şef Pătraşcu Ilo Raul şi Plt. adj.-şef Constantin Dănuţ!

Marți, 19 Octombrie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Patrascu Ilo Raul si Plt  adj  sef Constantin Danut | imaginea 1 Vineri, 15 octombrie a.c., la Garda de Intervenţie Borcea, Plutonier adjutant-şef Pătraşcu Ilo Raul şi Plutonier adjutant-şef Constantin Dănuţ au ieșit la pensie în aplauzele colegilor de tură.

După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonier adjutant-şef Pătraşcu Ilo Raul şi Plutonier adjutant-şef Constantin Dănuţ au ieșit la pensie, fiind felicitaţi de toţi colegii lor şi de către reprezentanţii comenzii unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Gărzii de Intervenţie Borcea, pompierii s-au despărțit de doi dintre camarazii lor de Arme, Plutonier adjutant-şef Pătraşcu Ilo Raul, care a deţinut funcţia de şef Gardă de intervenţie şi Plutonier adjutant-şef Constantin Dănuţ, care a deţinut funcţia de comandant de echipaj şi conducător autospeciale în cadrul Gărzii de Interevenţie Nr. 2 Borcea.

Cei doi colegi, Ilo şi Dănuţ, după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi lor. Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-şef al I.S.U.“Barbu Știrbei” al județului Călărași i-a felicitat pe cei doi pompieri militari, cărora le-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unități şi, desigur, le-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

La ceas de pensionare cei doi colegi au primit diplome de apreciere, plachete onorifice din partea reprezentanţilor comenzii unităţii, dar şi mici daruri din partea colegilor de tură. Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași le dorim celor mai tineri pensionari ai noştri să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă cu bucurii alături de cei dragi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.