Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Bucur Gheorghe!

Sâmbătă, 02 Octombrie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Bucur Gheorghe | imaginea 1 Marţi, 28 septembrie a.c., la Detaşamentul de Pompieri Călăraşi, Plt. adj. Bucur Gheorghe a ieșit la pensie în aplauzele colegilor.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonier adjutant Bucur Gheorghe a ieșit la pensie.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Călăraşi, pompierii s-au despărțit de unul dintre colegii lor de Arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Plutonierul adjutant Bucur Gheorghe a ocupat funcţia de conducător autospeciale în cadrul Formaţiunii de Protecţie Civilă – Echipa Prirotehnică a Detaşamentului de Pompieri Călăraşi, participând activ la misiunile specifice de asanare a muniţiei rămase neexplodată.

Comanda Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Știrbei” al județului Călărași l-a felicitat pe plutonierul adjutant Bucur Gheorghe şi i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc colegului lor, „Gino”, să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.