Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant Buruiană Mihai Neculai!

Marți, 19 Octombrie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Buruiana Mihai Neculai | imaginea 1 Final de carieră militară! Plutonier adjutant Buruiană Mihai Neculai s-a prezentat, vineri dimineață, 15 octombrie a.c., pentru ultima dată în fața formației, în calitate de cadru militar activ.

Cu ocazia pensionării, a primit din partea conducerii unității, în semn de consideraţie, placheta și Diploma de merit pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care a dat dovadă în întreaga activitate profesională desfășurată în cadrul instituției.

A fost un moment emoționant pentru toți colegii prezenți, iar pe această cale, reprezentanţii ISU Tulcea îi urează multă sănătate, fericire şi împliniri alături de cei dragi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.