Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Pasaliuc Ionuț!

Miercuri, 06 Octombrie 2021Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Pasaliuc Ionut | imaginea 1 În cadrul unui ceremonial militar, Plutonierul adjutant-șef Pasaliuc Ionuț a fost felicitat de Inspectorul-șef al ISU Mehedinți, pentru activitatea desfășurată în slujba semenilor și a primit placheta onorifică a inspectoratului.

Pompierul a ocupat funcția de șef gardă de intervenție în cadrul Detașamentului Orșova, manifestând o permanentă preocupare pentru eficientizarea misiunilor de răspuns în situații de urgență. De-a lungul timpului, a dat dovadă de implicare și profesionalism, fiind o persoană cu un puternic simț al datoriei.

La trecerea în rezervă, colectivul ISU Mehedinți îi urează Plt. adj.-șef Pasaliuc Ionuț pensie îndelungată, cu sănătate și pace sufletească!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.