Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Pîrjolea Leonida Floricel!

Sâmbătă, 02 Octombrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Pirjolea Leonida Floricel | imaginea 1 Emoții mari, miercuri, 29 septembrie a.c., la Detașamentul de Pompieri Bolintin Deal. Pentru Plt. adj.-șef Pîrjolea Leonida Floricel a fost ultima tură de serviciu.

După mai bine de 29 de ani de muncă, acesta şi-a luat rămas bun de la colegii care i-au fost alături în ultima perioadă. Cu siguranță își va aminti mereu de toate acele zile în care a avut grijă ca echipajele de pompieri să ajungă rapid și în siguranță la fiecare apel, de misiunile contra cronometru și, nu în ultimul rând, de familia pe care a format-o la serviciu.

La final de carieră, reprezentanţii ISU Giurgiu îi mulțumesc pentru întreaga activitate și îi doresc să fie sănătos și să se bucure de pensie mulți ani de acum înainte!

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Pirjolea Leonida Floricel | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.