Şase pompieri argeșeni au trecut în rezervă

Duminică, 31 Octombrie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Sase pompieri argeseni au trecut in rezerva | imaginea 1 Un alt moment emoționant al zilei de luni, 25 octombrie a.c., a fost trecerea în rezervă a șase pompieri argeșeni. Conducerea ISU Argeș și-a exprimat recunoștința, în cadrul unei ședințe restrânse, față de buna desfășurare a activităților în domeniile în care au activat ca pompieri profesioniști.

Cei șase “tineri” pensionari ai Inspectoratului sunt domnul Locotenent-colonel Tănase George-Ionuț, care timp de 10 ani a fost la conducerea Detașamentului de Pompieri Câmpulung Muscel, iar ceilalți cinci sunt subofițeri din cadrul structurilor de intervenție.

Aceștia din urmă sunt domnii plutonieri adjutanți-șefi Oprina Constantin, Voica Gheorghe, Vîlceleanu Leonard-Mihai, Stoica Georgel și Deaconu Gheorghe.

Toți au pus umărul la îndeplinirea a numeroase misiuni de salvare de vieți și de bunuri ale cetățenilor, lăsând moștenire noilor generații de pompieri profesioniști sfaturi din experiența lor. Reprezentanţii ISU Argeş le doresc multă sănătate și bucurii alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.