Şase pompieri teleormăneni şi-au încheiat cariera

Duminică, 31 Octombrie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Sase pompieri teleormaneni si au incheiat cariera | imaginea 1 Pensionarea este rodul dulce al muncii de o viaţă şi înţelepciunea unui nou început! Momentul retragerii din activitate al pompierilor este emoționant, atât pentru cei care își încheie cariera, cât și pentru cei care le-au fost alături, la intervenții și misiuni.

Șase dintre salvatorii teleormăneni, respectiv Plt. adj.-șef Icu Marian - șef Gardă Intervenție - Stingere la Detașamentul de Pompieri Alexandria, Plt. adj. Bălan Marian Marius, conducător auto (autospeciale), Plt. adj.-șef Icu Valentin, comandant echipaj și conducător auto (autospeciale), Plt. adj.-șef Cojocaru Dan Marius, subofițer tehnic principal în cadrul Serviciului Logistic, Plt. adj. șef Zamfir Tudor, conducător auto (autospeciale) la Detașamentul Turnu Măgurele și Plt. adj.-șef Iordănescu Ionel Zamfir, comandant echipaj și conducător auto (autospeciale) la Detașamentul de Pompieri Zimnicea, au trecut în luna octombrie a acestui an un alt prag, acela al retragerii din activitate, lăsând în urmă rodul muncii de o viață în serviciul Patriei.

Pentru ei, rămân în urmă ani mulți, cu riscuri și sacrificii asumate, dar și multe bucurii sufletești. Foştii colegi le mulțumesc pentru sprijinul necondiționat și le doresc să fie sănătoși în noua etapă din viața lor.

Reprezentanţii ISU Teleorman le urează să se bucure în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieții alături de cei dragi, o pensie lungă și pe măsura întregii cariere militare, în sprijinul comunității! Felicitări pentru o carieră deosebită!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.