După 9 ani petrecuţi la ISU Arad, şi-a ales un alt drum în viaţă

Miercuri, 24 Noiembrie 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Dupa 9 ani petrecuti la ISU Arad  si a ales un alt drum in viata | imaginea 1 A fost un coleg și un militar adevărat, iar foştii colegi îi urează Căpitanului (r) Avrămescu Adelin succes în tot ce şi-a propus să facă mai departe.

Deși, poate este atipic să “dedici” o postare unui camarad care a trecut în rezervă prin demisie, Adelin a fost un coleg care merită menționat. Deși e foarte tânăr, are o carieră militară destul de lungă începută la 14 ani, când a fost admis la Liceul Militar din Alba Iulia şi continuată la Academia Forțelor Terestre din Sibiu.

Sosit în familia pompierilor arădeni ca ofițer specialist pirotehnic, s-a remarcat încă de la primele misiuni prin profesionalismul desăvârșit de care a dat dovadă. A dus la îndeplinire misiuni dificile în care a fost necesar distrugerea muniției la fața locului sau misiuni în sprijinul colegilor din județul Timiș.

Mereu vesel și inventiv, dornic de nou și dezvoltare personală, după aproape 9 ani petrecuți la ISU ARAD, și-a ales un alt drum în viață, dar cum a spus și el în ultima lui zi de militar activ, armata l-a format ca om și nu va uita niciodată “viața militară”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.