Pensie lungă şi sănătate! Respect, Locotent-colonel Pampu Ștefăniță!

Vineri, 05 Noiembrie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Pensie lunga si sanatate  Respect  Locotent colonel Pampu Stefanita | imaginea 1 Luni, 1 noiembrie a.c., în cadrul unui scurt ceremonial, un ofițer de la ISU Tulcea a spus rămas bun uniformei militare.

Locotent-colonel Pampu Ștefăniță, cel care a deținut, printre altele, funcția de comandant al Detașamentului de Pompieri Tulcea mai bine de 10 ani, a încheiat cariera militară în aplauzele colegilor prezenți la activitate.

Cu acest prilej a primit, în semn de consideraţie, placheta și diploma de merit pentru perseverența şi dăruirea pe care le-a manifestat în îndeplinirea misiunilor care i-au fost încredinţate de-a lungul carierei militare. Reprezentanţii ISU Tulcea îi urează ca următoarea etapă din viaţă să îi aducă multă sănătate, pentru a se bucura de prezenţa celor dragi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.