Pensie lungă şi sănătate! Respect, Maistru militar principal Lăzărescu Petrică!

Sâmbătă, 13 Noiembrie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Maistru militar principal Lazarescu Petrica | imaginea 1 Luni, 8 noiembrie a.c., Maistru militar principal Lăzărescu Petrică a ieșit la pensie în aplauzele colegilor săi.

După aproximativ 26 de ani de activitate ca militar în cadrul unității, Maistru militar Lăzărescu Petrică a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi de la Reşedinţa Inspectoratului şi de către reprezentanții comenzii unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Călăraşi, pompierii s-au despărțit de unul dintre colegii lor, Maistru militar Lăzărescu Petrică, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Reprezentanții comenzii I.S.U. “Barbu Știrbei” al județului Călărași i-au mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-au urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă. Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc proaspătului pensionar să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.