Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Buzatu Adrian Vasile!

Vineri, 05 Noiembrie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Buzatu Adrian Vasile | imaginea 1 Marţi, 2 noiembrie a.c., la Detaşamentul de Pompieri Călăraşi, Plutonier adjutant-şef Buzatu Adrian Vasile a ieșit la pensie în aplauzele colegilor de tură.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonier adjutant-şef Buzatu Adrian Vasile a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii lui de tură şi de către reprezentanţii comenzii unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului de Pompieri Călăraşi, pompierii s-au despărțit de unul dintre camarazii lor de Arme, Plutonier adjutant-şef Buzatu Adrian Vasile, care a deţinut funcţia de comandant de echipaj şi conducător autospeciale în cadrul Gărzii de Intervenţie nr. 1 Călăraşi.

Plutonier adjutant-şef Buzatu Adrian Vasile, după o lungă activitate depusă în slujba țării, aproximativ 27 de ani de activitate, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi lui.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector-şef al I.S.U.“Barbu Știrbei” al județului Călărași l-a felicitat pe subofiţerul aflat în pragul pensionării, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

La ceas de pensionare, salvatorul a primit o diplomă de apreciere, o plachetă onorifică din partea reprezentanţilor comenzii unităţii, dar şi mici daruri din partea colegilor de tură, ba chiar şi un balansoar. Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă cu bucurii alături de cei dragi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.